Hoofdstuk 1 en 2 ‘IoT inzet is worsteling met eigen bedrijfscultuur’ #succes

wwwwnimage1

The Internet of Things heeft de nodige hackgevaren maar stelt ook nog meer eisen aan de eigen cultuur. Ondanks de belangstelling voor het Internet of Things (IoT) kunnen nog maar weinig bedrijven concrete successen laten zien met de nieuwe connecties en netwerken. SAS deed onderzoek naar de verwachtingen en uitdagingen van early adopters van IoT-toepassingen. Hieruit blijkt onder meer dat realtime data-analyse als grootste uitdaging wordt gezien. Verder zijn veel organisaties ook nog niet klaar voor de aanpassingen in de werkwijze die het implementeren van IoT vereist.  Continue reading

Hoofdstuk 8 en 12 Positivo Verhees toont aan dat positiviteit voor buzz en bereik zorgt!

4posis
Mark Verhees, Nijmegenaar en @4positiviteit is de tweep met de meeste volgers op social media in Gelderland. Zijn gedeelde en dagelijkse dosis positiviteit zorgt voor de nodige buzz op Twitter.  Op Twitter zit hij bijna op de 200.000 op Facebook meer dan 300.000 fans. Daarmee ook het bewijs dat je met een positieve instelling meer bereikt in de sociale media.

Continue reading

Hoofdstuk 8 en 12: ‘Kinderen scripten de nieuwe commercial van HARIBO’ #video #crowdsource

hariwwbo

Kindervriend HARIBO heeft voor de nieuwste commercial de hulp ingeroepen van kinderen om de nieuwe reclamespot te scripten. De regie voor de output werd volledig in handen gelegd van een groep kinderen. Zij bedachten zelf wat ze over de vernieuwde KinderMix van HARIBO wilden vertellen.

 

Continue reading

Hoofstuk 1,2 en 12 [SocialBusiness] NFC-ticketing tijdens #ADE16 bespaart ruim 3000 bomen

maxresdefault-16

Oktober 2016 start het 20e jaar van ADE16; het event lijkt groter dan ooit. Als eerste ticketingbedrijf wereldwijd kondigt Your Ticket Provider tijdens Amsterdam Dance Event de lancering van NFC -ticketing aan. Deze nieuwe technologie is beschikbaar voor alle festival- en evenementbezoekers die via het ticketingplatform een kaartje aanschaffen.

Continue reading