Patrick Petersen spreekt 15 november 2012 11 uur op de @VakdagMM over ‘Conversatie company bullsh*t’ GRATIS Inschrijving!


Hyperactief SocialMedia.nl oprichter, blogger, auteur van het HOM2, HMM, columnist, spreker, ondernemer, docent en fulltime hyperactieveling Patrick @Onlinemarketeer Petersen spreekt op donderdag 15 november 2012 op  de VakdagMM.  Om 11 uur spreekt Petersen over de onzinnigheid van een ‘Conversatie company’ . Het is eenvoudig: de klant wil niet heel de dag in dialoog zijn. Succes met social media marketing ligt op een ander en genuanceerder vlak.

Stellig optreden

Petersen is stellig, heel duidelijk maar vooral ook -op basis van veel ervaring als consultant, spreker, onderzoeker en ondernemer- opbouwend. Verwacht harde tips, richtlijnen en duidelijkheid.

Een preview van zijn verhaal op #VakdagMM ‘Patrick Petersen: De social media onzinnigheid van een ‘conversatie company’   

‘Engagement. Psychologen zijn het er over eens. Je engaged vooral in het echt, met menselijk contact. Nieuw-bakken experts willen ons anders doen geloven. Ergens rond 2006 kwam de popi  term ‘conversation economy’ op. Content, Channels en Conversaties namen massaal toe. Aanverwante termen aan deze praateconomie zijn ‘engagement’, ‘interactie’, ‘klantenbinding’ en in mijn beleving het overkoepelende ‘boeien en binden’.’ 

Boek Handboek Mobile Marketing gratis weggevens! 

Voor de beste vraag uit het publiek geeft Petersen een Handboek Mobile Marketing weg. Dit goed verkopende marketingboek kent onder andere een uitvoerige uitleg van de successtrategie Social Local Mobile marketing.

Gratis inschrijving VakdagMM 15 november 2012! 

Gratis inschrijven voor de vakdag op 15 november 2012 kan hier!

 

 


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.