[Hoofdstuk 12] SCHREEUWEN op Allo, de nieuwe slimme chat-app van Google

imagess

Deze chat-app werd al kenbaar gemaakt tijdens het I/O event van Google, eerder in 2016. Google Allo is een slimme berichten-app waarmee je meer kunt zeggen en doen en lijkt alle betere opties uit andere chat-apps te combineren. Zo kun je stickers, doodles en grote emoji’s en tekst gebruiken en ook SCHREEUWEN. Allo bevat de preview-versie van de nieuwe Google-assistent.

 

Inkt en stickers

Leef je creatief uit op de foto’s die je verstuurt door erop te tekenen of tekst toe te voegen. Zeg het met de perfecte sticker. De stickers in Google Allo zijn ontworpen door onafhankelijke kunstenaars en studio’s van over de hele wereld.

SCHREEUW of fluister

Je hoeft niet meer IN HOOFDLETTERS te typen om je punt te maken. Pas je toon aan door met een snelle veegbeweging de grootte van je tekst te veranderen. Reageer op berichten zonder ook maar één woord te typen. De functie ‘Slim beantwoorden’ leert hoe je reageert en stelt reacties op tekst en foto’s voor, gewoon in je eigen stijl. Binnenkort beschikbaar in het Nederlands. Laat je helpen bij het vinden van antwoorden en het plannen van afspraken met vrienden, zonder je gesprek te verlaten. Typ gewoon @google en je assistent staat klaar om je te helpen. Binnenkort beschikbaar in het Nederlands.

Incognitomodus

Verzend berichten met volledige versleuteling, gebruik privémeldingen om je chats privé te houden en beheer hoe lang je berichten bewaard blijven met een vervalduur voor chats. Allo is vanaf vandaag beschikbaar in Google Play.