Gratis inschrijving! Auteur Patrick Petersen spreekt op DML! #DigitalMarketingLive 21 mei 2014, Amsterdam

 

dmlspreken

Patrick Petersen (bekend als @OnlineMarketeer op Twitter) is ervaren online marketeer (sinds 1998). Hij is consultant, docent en veelgevraagd spreker op gebied van online strategie, local en social media, zoekmachine-marketing, usability, content marketing en mobile marketing. Ondernemerbestseller auteur (Adformatie), oprichter platform SocialMedia.nl, blogger, columnist voor Marketingtribune en webTV-maker voor AtMostTV.

Over de auteur en spreker 

 

Petersen (1972) studeerde aan de EUR Rotterdam na het afronden van zijn HEAO Communicatie te Utrecht.Hij studeerde in 1998 af op ‘De integratie van internet binnen de marketing- en communicatiemix van grote organisaties in Nederland.’ Dit was de start van zijn lange staat van dienst als online marketeer. Tevens vormde de scriptie de aanleiding tot het schrijven van diverse moderne marketingboeken. Petersen is de auteur van onder andere de bestsellers Handboek Online Marketing en Handboek Content Strategie. Zijn Handboek Mobile Marketing is genomineerd voor het Managementboek van het Jaar. Petersen is de bedenker van diverse marketingmodellen die sinds 2005 – in onder ander het post-HBO-onderwijs – worden ingezet. Als docent is hij verbonden aan diverse opleidingsinstituten en HBO-opleidingen.

 

Over zijn sessie op DML!

Social selling is waar het in de volwassenfase van social media marketing om draait. Gewoon keihard euro’s verdienen met social. Online conversie en contentmarketing zijn hierbij vitaal. Niet los benaderen maar geïntegreerd de succesmiddelen omzetten tot harde online conversie. Geen flauwe trucs, maar harde conversiemarketing. Petersen geeft tijdens zijn optreden twee exemplaren weg van zijn nieuwe Handboek Online Conversie.

Gratis inschrijven kan hier!

 

Geef een reactie