Hoofdstuk 15: XITE On Demand maakt videodeal met Warner Music #video #web

xiote
Videoclips van Warner Music zijn vanaf nu aan te vragen via XITE On Demand. Dankzij deze overeenkomst zullen kijkers straks met één druk op de knop hits aan kunnen vragen van bijvoorbeeld 
Bruno Mars, Jason Derulo, Birdy en Green Day.
“We zijn ontzettend blij met deze deal”, laat XITE CEO Derk Nijssen weten, “Warner Music is de laatste van de drie major labels die zich bij ons aansluit. Hun catalogus is voor ons van grote waarde.”

Warner over de deal

Martin Jessurun, President Warner Music Benelux: “We zijn blij om meer met XITE samen te gaan werken. Video speelt al jaren een hoofdrol voor muziek en Xite is een lokale partner met breed bereik die zich blijft zich vernieuwen.”

Over XITE

Muziekzender XITE startte in mei 2008 met uitzenden via de digitale kabel in het basispakket van UPC en Caiway. In augustus 2009 werd Muziek On Demand gelanceerd met elke dag verse updates en nieuwe releases. In mei 2012 werd XITE als enige muziekzender opgenomen in het digitale basispakket van Ziggo en in januari 2013 volgde KPN. Daarnaast zendt XITE sinds 2011 ook in Vlaanderen uit via Telenet met een bereik van 1,6 miljoen huishoudens. XITE bereikt in totaal 5,8 miljoen huishoudens en is daarmee de grootste muziektelevisiezender van Nederland. XITE maakt eigen programma’s zoals het dagelijkse programma Daily Noise, waarin presentator Sol Wortelboer artiesten ontvangt. XITE heeft een permanente tv-studio in de Ziggo Dome.

Over Warner Music Group

Met een breed repertoire aan nieuwe sterren en legendarische artiesten biedt Warner Music Group een thuis aan een collectie van de beste platenmaatschappijen in de industrie, zoals Asylum, Atlantic, Big Beat, East West, Elektra, Fueled by Ramen, Nonesuch, Parlophone, Reprise, Rhino, Roadrunner, Rykodisc, Sire, Warner Bros., Warner Classics, Warner Music Nashville and Word, net als Warner/Chappel Music, één van ’s werelds grootste publishers met een catalogus van meer dan een miljoen copyrights wereldwijd.

Social Media XITE op Facebook: klik hier!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.