Hoofdstuk 8: Nieuwe serie Daddy Cool op YouTube en Babybytes.nl

JodyBernal_DaddyCool_logo (1)

Steeds meer tv-content gaat direct naar online. Zo ook de serie Daddy Cool, een initiatief van Donut Media en Jody Bernal, is wekelijks te volgen op zowel YouTube als ook via Babybytes.nl. Jody neemt zijn kijkers mee in zijn drukke bestaan als DJ, zanger en producer en laat hen zien hoe hij zich voorbereidt op het vaderschap. De introductie van de serie Daddy Cool volgt op de samenwerking van Donut Media met Wytske Kenemans en de start van het YouTube-kanaal Koning FIFA. Donut Media is verder druk bezig om nog meer nieuwe initiatieven te ontplooien in de ontwikkeling en lancering van online videoseries met diverse partners. 

Over Daddy Cool

Afgelopen dinsdag 23 februari 2016 was de eerste aflevering van Daddy Cool online te zien. Daarin zien we Jody met zijn vrouw Melissa op weg naar de 20-weken echo. In de aflevering van deze week (woensdag 2 maart) wordt bekend gemaakt wat het gaat worden.  “Ik heb een turbulent leven achter me liggen”, vertelt de zanger.

Er kwam zo ontzettend veel op me af, terwijl je nog zo jong bent. Dat leven komt in de serie terug. Maar het gaat in de serie vooral ook om hoe ik naar het vaderschap toe leef en hoe ik dat straks invul. Mijn persoonlijke redenen om hier in te stappen is dat ik mijn fans en iedereen wil laten zien wie ik nu ben, de Jody van nu, en waar ik nu sta.

Iedere woensdag komt er nieuwe aflevering online te staan. Niet alleen op YouTube, waar Jody zijn eigen kanaal heeft, maar ook op Babybytes.nl, het online magazine en infocommunity voor iedereen die zwanger wil worden, zwanger is of net een jong gezin is gestart.

De kracht van relevante content

Roddy van der Maat, managing director van Donut Media zegt:

De start van deze nieuwe videoserie is wederom een goed voorbeeld van de groeiende markt en mogelijkheden om met relevante content die doelgroep te bereiken die voor adverteerders interessant is. Deze serie biedt adverteerders de mogelijkheid om zich gedurende langere tijd te verbinden aan een toekomstige vader die de kijker meeneemt vanuit de ‘daddy point of view’ in het hele proces van zwangerschap tot en met het eerste levensjaar.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.