Handboek Online Marketing mediapartner: [EVENT] #TNW22 staat de toekomst van tech bovenaan de agenda in techstad Amsterdamse: ‘What’s Next in Tech?’

 

Juni 2022 is het weer tijd voor een van de grootste tech-evenementen van het jaar. Op 16 en 17 juni zet The Next Web Conference 2022 techstad Amsterdam weer op zijn kop. 10.000 bezoekers strijken dan neer op het festivalterrein om te luisteren naar 150+ sprekers en samen met innovatieve startups, investeerders, solution providers en overheden één belangrijke vraag te beantwoorden: ‘What’s Next in Tech?’

 

Een voorproefje van de toekomst

The Next Web is opgebouwd rond acht thema’s over de toekomst van technologie en behandelt een aantal van de grootste vraagstukken van vandaag:

 • Hoe kan technologie onze samenleving duurzamerinclusiever en gewoonweg beter maken voor iedereen? Bekijk de Impact en Futureproof sessies.
 • Wil je onze nieuwe robot overloards leren kennen? Leer alles over AI tijdens Neural-keynotes en -discussies.
 • Is crypto de toekomst van finance? Laat je inspireren bij Tech & Money.
 • Ligt je focus op bedrijfsgroei? Neem dan deel aan Boost-sessies over ROI en CX, ga naar de Growth Quarters voor alles wat met oprichters en financiering te maken heeft, of ontdek hoe je disruptieve tech bouwt in Sprint-sessies.

Luister naar thought leaders

The Next Web is dé plek waar de nieuwste technologie de strijd aangaat met de status quo, waar een blik op de toekomst wordt geboden en waar inspirerende sprekers inzichten en toekomstperspectieven delen.

Een kleine selectie uit de volledige lijst van 150+ sprekers en hun onderwerpen:

 • Seth Dobrin, AI-expert en Chief AI Officer bij IBM, praat over inclusieve AI, mensgericht AI-ontwerp en wat “goede AI” inhoudt.
 • Boyan Slat, oprichter van Ocean Cleanup, vertelt over de vooruitgang en de uitdagingen van zijn missie om de oceanen op te schonen.
 • Mars Geuze, medeoprichter van de prijswinnende Hardt Hyperloop, spreekt over de rol van lokale innovatie bij doorbraken in transporttechnologie.
 • Straatartieste, NFT-miljonair en sociaal activiste Judith de Leeuw, praat over hoe technologie sociale verandering kan katalyseren.
 • Ondernemer Trinny Woodall gaat in op hoe digital-first merken direct-to-consumer succes kunnen boeken.
 • De uitvinder van het World Wide Web, Sir Tim Berners Lee, spreekt over hoe organisaties, developers én consumenten in de toekomst het beste uit het web kunnen halen.
 • Ondertussen stelt Gavin Wood een belangrijke vraag: wat betekent Web3 en de Metaverse voor privacy en transparantie?

“TNW is het hart van tech en daarom zijn we verheugd dat TNW Conference terug is op schaal en onze community weer fysiek samenbrengt”, zegt Myrthe van der Erve, TNW CEO. “Het verenigen van duizenden mensen in dezelfde fysieke ruimte om samen de toekomst van technologie te ontdekken, is precies de reden waarom ons merk is opgericht. Het evenement van dit jaar markeert een nieuwe groeifase voor TNW, waarin we ons verder zullen ontwikkelen als hét toonaangevende techfestival van Europa.”

 

Tickets zijn nog beschikbaar.