Auteur HOM spreekt @MeltwaterNL Outside Insight evenement ‘Toekomst van de Marketing’ 11 mei 2017

Op 11 mei 2017 neemt vooraanstaand internationaal bureau Meltwater te Amsterdam – tijdens het jaarlijkse Outside Insight evenement – een duik in de ‘Toekomst van de Marketing’. In de toekomst spelen personalisatie, authenticiteit en data een grote rol gaan spelen. De eerste spreker is nu bekend!

Patrick Petersen is een van de sprekers

Niemand minder dan Patrick Petersen zal tijdens het Outside Insight evenement vertellen over hoe content- en influencer marketing leidt tot conversie in de moderne customer journey.Ondernemer, docent en internationaal spreker Patrick Petersen is bestseller-auteur van diverse boeken over digitale marketing, contentmarketing en conversie. Hij studeerde aan de Erasmus te Rotterdam en de London School of Business & Finance.

 

Benieuwd naar de andere sprekers? Stay tuned!

Schrijf je nu in! Het aantal plaatsen is beperkt

Meld je gratis aan, laat je inspireren en netwerk tijdens de borrel! Benieuwd naar een impressie van Outside Insight 2016? Bekijk dan hier de foto’s, presentaties en de aftermovie.

Dit is een evenement voor marketing- communicatie, en C-level professionals met een beperkt aantal plaatsen. Meltwater behoudt zich het recht om personen met een andere functionele achtergrond te weigeren.