Nuttige tips Mobile Marketing #DMS12 sessie Patrick Petersen @MarketingRSLT + KORTING

Aan de slag met effectieve mobiele marketing? In aanloop naar de Digital Marketing School (5 en 6 september), geeft spreker Patrick Petersen (auteur van Handboek Online Marketing) alvast wat nuttige tips:

1- Een goede Mobile Connectivity in jouw event, organisatie of winkel zorgt voor een goed sentiment en een stimulans in het delen van ervaringen, via bijvoorbeeld sociale media.

2- Beschouw mobile is niet als een extra middel in de online mix, maar als een intiem communicatiemiddel waarbij je opnieuw de gunst van de gebruiker moet winnen.

3- Een mobiele app of site heeft een grote branding-impact door de sterke engagement met het mobiele gebruik; een mobiele misstap kan daarom grote gevolgen hebben voor je merk of organisatie.

De sessie op de Digitale Marketing School

Het willen van een app en even aanpassen van een website voor ‘de mobiel’ is geen mobiele strategie. Nu het mobiele verkeer(bron: Google Android, april 2012) groter is geworden dan het internetverkeer via de desktop, neemt de roep om een gedegen strategische aanpak toe. Het 5C-model uit het Handboek Mobile Marketing van Patrick Petersen geeft een blauwdruk van een gedegen marketingaanpak voor de mobile devices.

Nadere uitleg bij deze sessie:
  • Wat is mobile marketing?
  • Mobile is intieme marketing met een specieke aanpak in de online mix
  • Wat zijn werkende cases en voorbeeld van succesvolle mobiele marketing-aanpak?
  • Link naar actualiteit: www.handboekmobilemarketing.nl
  • Het 5C-model van mobiele marketing

De docent is auteur van diverse marketingboeken zoals het Handboek Mobile Marketing.

Krijg 50 euro korting door bij ‘Ben je lid van… ‘ JA in te vullen! Dit is een eenmalige korting bij korting, niet in combinatie met andere kortingen geldig.

 

Meer weten? Schrijf je nu in voor de workshop 5C succesmodel van mobiele marketing.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.