PERSBERICHT @Adformatie Groep – 100% herzien en sterk uitgebreid @Handboek Online Marketing deel 3 is uit!

PERSBERICHT – Adformatie Groep Amsterdam, 14 januari 2013

Hoe word je een online marketing expert? Scoren met online marketingstrategie

Online strategie

Online strateeg, docent, innovator en bestsellerauteur Patrick Petersen is ‘verslaafd aan alles wat nieuw is’. In het Handboek Online Marketing, deel 3 geeft hij een overzicht van de ontwikkelingen en (on)mogelijkheden op het gebied van online marketing.

Handboek Online Marketing, deel 3 – Praktische lessen om een expert te worden (afgekort HOM3) is een volledig herziene editie van het Handboek Online Marketing, deel 2. HOM3 biedt net als HOM2 (dat gebruikt wordt op hogescholen, NIMA en de Beeckesteijn Business School) hulp, richtlijnen en inspiratie bij het opzetten van een online marketingstrategie.

HOM3 gaat diep in op het tot stand komen van online marketing strategieën, complexe strategische online marketingplannen, contentstrategie en engagement, social media en mobile marketing. Ook waagt Petersen zich aan voorspellingen tot en met 2017. Tientallen praktijkcases, oefeningen, illustraties en video’s maken het de lezer gemakkelijk om theorie naar de eigen praktijk te vertalen. Daarmee is dit zowel een praktisch management- als studieboek.

Crossmediaal

Handboek Online Marketing, deel 3 is opgebouwd volgens de lesmodules van het marketingonderwijs. Elk hoofdstuk bevat opdrachten die docenten in de les en voor tentamens kunnen gebruiken. Zoals het een Handboek Online Marketing anno 2013 betaamt wordt het boek aangeboden als crossmediaal product, inclusief video’s met interviews met professionals, een website die per hoofdstuk aanvullingen biedt en Twittercare. www.handboekonlinemarketing.nl

Twitter mee met #HOM3

Presentatie, borrel en signeersessie
HOM3 is verkrijgbaar vanaf 16 januari. Op 24 januari is de officiële presentatie, waarbij Patrick Petersen o.a. een toelichting geeft op de toepasbaarheid van HOM3 in het onderwijs.
Van 16.00 tot 18.00 uur in Duintjer CS, Vijzelstraat 72, 1017 HL in Amsterdam.
Graag aanmelden voor woensdag 23 januari via lindavanwely@adformatiegroep.nl

Bestellen via adformatie.nl/shop
Handboek Online Marketing 3 (ISBN 9789491560286) à € 37,50 (inclusief btw). Gratis verzending binnen Nederland.

Adformatie Groep is uitgever van marketing- en communicatieboeken en biedt een kennis- en netwerkplatform aan marcom-professionals. Adformatie Groep is onderdeel van Sijthoff Media Groep. www.adformatiegroep.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE (niet voor publicatie):
Meer informatie en afbeeldingen zijn verkrijgbaar bij Karin van den Broek via karinvandenbroek@adformatiegroep.nl of 020 – 573 36 54. 
Voor een recensie- of docentenexemplaar kunt u contact opnemen met Linda van Wely via lindavanwely@adformatiegroep.nl of 020 – 573 36 41.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.