DE VIDEO-BIJLAGEN VAN HET HANDBOEK ONLINE MARKETING (HOM, HOM2 en HOM3)

Voor HOM3 hoeft niet ingelogd te worden. Tik eenvoudig in het zoekveld rechts het nummer van de video, case, presentatie of andere verwijzing in zoals 3-601. 

 

Inloggen HOM en HOM2

Bij het inloggen is soms een password nodig. Belangrijk is het bij de hand hebben van het HOM voordat er wordt ingelogd. Houd het HOM bij de hand want het password verandert regelmatig.

> Klik hier om in te loggen voor HOM1; het Handboek Online Marketing druk 1 uit 2009 (zie de cover met blauwe letters) -> 

Het password is het vijfde woord in de titeltekst van paragraaf 2.4 

 

 


 

> Klik hier om in te loggen voor HOM2; het Handboek Online Marketing druk 2 uit 2010 (zie de cover met paarse letters)

Het password is het laatste woord uit het bijschrift van afbeelding 13.6 uit hoofdstuk 13 van het boek.

6 gedachten over “DE VIDEO-BIJLAGEN VAN HET HANDBOEK ONLINE MARKETING (HOM, HOM2 en HOM3)

 1. Hoi Patrick,

  Ik ben afgelopen dinsdag begonnen met de opleiding ‘Digital Marketing’ en heb daar je prachtige handboek ontvangen. Proficiat; ziet er erg goed uit!

  Nu probeer ik met dat ‘laatste woord van de achterkant van je boek’ in te loggen op de bijlagen, maar dat lukt me niet. Volgens mij is het laatste woord ‘marketingmix’ zonder die punt erachter, maar ik kan me vergissen.

  Graag je reactie/ hulp.

  Groet, Martin Graafland

 2. Martin,

  Dank voor de reply.

  Kijk even naar de omschrijving van het password bovenaan deze pagina. Het password verandert regelmatig.

 3. Er is een apart inlog voor HOM2, de 2e druk. Kijk goed op de bovenstaande pagina voor de juiste inlog voor de juiste versie van het HOM.

 4. Ik heb vorig jaar de eerste druk gekocht bij Bol.com van je boek. Alleen geen tijd gehad om deze door te nemen. Vandaag eindelijk de tijd om te gaan starten. Blijkt dat ik iet kan inloggen? Is er ergens dat ik de video-interviews nog kan bekijken om het boek te volgen?

 5. kristelvanbelle

  Hi patrick, ik kan me helaas niet inschrijven voor HOM 1. Hij gooit hem er namelijk gelijk uit! Hoe kan ik dit oplossen?

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.