#SOMDAY13 maak kans op 2x @Handboek Online Marketing tijdens de Social Business online mix-sessie van Patrick Petersen

petersen

SocialMedia.nl – oprichter Patrick Petersen spreekt op donderdag 11 april 2013 om 10.15 tijdens het event #SOMDAY13. Social Media in 1 Day editie 2013. Petersen geeft twee getekende verse 2013-edities weg van het Handboek Online Marketing #HOM3.  Het #HOM3 zoals het in de volksmond wordt gehasht is de inspiratie als ook naslag voor zijn sesie waarin hij de duidelijk link legt tussen de organisatieverandering met daarbij ‘Social Business’ als factor en ook de online marketing 3.0 mix waar zijn bestseller#HOM3 op focust. De spreker is hierin zeer duidelijk. 

 


somday13_preso_socialindemix_v3

 

De sessie op #SOMDAY13 van @onlinemarketeer

De sessie om 10.15  wordt alsvolgt omschreven: ‘Het internet heeft zich ontwikkelt van een vooral zenden kanaal naar een interactieve omgeving waarbij gebruikers actief participeren in de communicatie. Social communinities schieten als paddenstoelen uit de grond. Patrick Petersen vertelt onder andere in deze sessie over de rol die social business en social media in de online marketing (3.0) mix speelt. Het boek (Handboek Online Marketing) zal een inspiratiebron zijn voor deze sessie. Petersen geeft tijdens zijn sessie twee exemplaren weg van zijn nieuwe Handboek Online Marketing deel 3. Dit licht uitgebreid de plek van social media (business) binnen de online mix toe.’

 

cover_handboek_online_marketing_3_groot

Quote en toelichting van de spreker

Petersen over zijn sessie en insteek: ‘Een social business ontstaat niet zomaar. De online mix brengt een organisatie naar een derde niveau in de online strategie waarbij sociale media altijd een rol speelt. Of dit altijd direkt een social business oplevert zal de toekomst uitwijzen. Middelen zoals social mobile, een contentstrategie en uitgesproken communitymanagement zullen een nieuwe mix deels moeten gaan draaien om ooit van een social business te kunnen spreken. Jouw organisatie en managementcompetenties moeten aan bepaalde succesfactoren voldoen.”  

Video met impressie

Bekijk hier een video van een eerder optreden van Patrick Petersen in ‘t Spant in Bussum:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.