Hoofdstuk 14: Bestel een exclusief Handboek Mobile Marketing mét handtekening bij @Mgtboeknl


Bestel het Handboek Mobile Marketing van SocialMedia.nl oprichter, @OnlineMarketeer, ondernemer, docent en auteur Patrick Petersen. Tijdelijk bij webshop Managementboek.nl een HMM boek voorzien van handtekening! Na best-seller Handboek ONLINE Marketing heeft Petersen ruim twee jaar geschreven aan een gefundeerd Handboek Mobile Marketing. Petersen spreekt, doceert en adviseert sinds 2005 op gebied van Mobile Marketing Strategie en legt zijn visueel sterke handboek links met de gehele online marketingmix en succescombi’s zoals social mobile.

Cases van topsuccessen

Cases in het Handboek Mobile Marketing zijn die van onder andere Albert Heijn met hun succesvolle Appie, Philips AVENT Baby & Me, mobile coupons van SCOUPY, RTL Nederland met hun Thuiscoach app van The Voice of Holland, funda huizenapp en de augmented reality op magazines zoals die van Linda van Layar.

Ondersteuning Handboek Mobile Marketing

Naast de cases kent het boek reeds een zeer actieve blog met bijlagen, trends, infographics, video’s nieuws en actuele cijfers. Diverse interviews met mobile kenners maken van het boek -net als het Handboek Online Marketing sinds 2008- een crossmediaal boek.

De inhoud van het boek

-Hoofdstuk 1 Geschiedenis, ontwikkelingen en trends in Mobile

Onder andere in dit hoofdstuk: de huidige technische ontwikkelingen begrijpen als ook de verbreding van de scope van de marketeer door de opkomst van mobile.

CASE: Layar augmented reality en het succes van Linda Magazine

-Hoofdstuk 2 Mobile Marketing: de introductie van de marketingmix

Onder andere in dit hoofdstuk: Mobile Marketing: de markt en globale, mobility gedrag bij de consument, de plaats van mobile in de online mix, de mobile marketingmix van dichtbij, permissiemarketing.

CASE: Philips AVENT My Baby & Me

-Hoofdstuk 3 Mobile Marketing Strategie en het  5C-mobilemodel van succes

Onder andere in dit hoofdstuk: de invloed van de mobiel, de kenmerken van een Mobile Marketing Strategie. het 5C-mobilemodel van succes, de focus voor de marketeer.

CASE bol.com ‘Blits’ en het kopen via de iPad(m-Commerce)

-Hoofdstuk 4 Operationalisatie van de Mobile Marketing Strategie en 5R

Onder andere in dit hoofdstuk: de vertaling van de aangemaakte Mobile Marketing Strategie met de Customer Hourglass. Awareness, Consideration, Intend en Support. De vertaling van de Mobile Marketing Strategie naar taktiek zoals brandawareness, just-in-time, just-in-case-, cross-channel, shareable exposure, SoLoCo – Social Local Mobile en m-Commerce.

CASE-INTERVIEW: T-Mobile over mobile support en de speciale app.

CASE RTL Nederland – The Voice of Holland

-Hoofdstuk 5 Mobile advertising en campagne

Onder andere in dit hoofdstuk: Wat is mobile advertising en welke soorten zijn er?, afrekenmodellen Mobile Advertising, de soorten middelen die gebruikt kunnen worden voor Mobile Advertising en tien redenen om Mobile Advertising succesvol te gebruiken, kortingen en relevantie van QR codes, scans, layar, conversie, SEA, campagnestappen.

CASE SCOUPY, dé kortings-app  

Hoofdstuk 6: M-Commerce

Onder andere in dit hoofdstuk: verschillende vormen van m-Commerce, gemak als dé succesfactor van m-Commerce, gemak en het ontwerp voor m-Commerce,

CASE: Appie van Albert Heijn  

-Hoofdstuk 7  Mobile sites VS apps

Onder andere in dit hoofdstuk: het zeer praktische hoofdstuk Mobile sites VS apps gaat over interaction design, over usability, de keuze voor een app of mobiele site, de technieken op de achtergrond, de ontwikkelingomgevingen en software(SDK’s) en valkuilen die veel apps doen mislukken. Lijst en tips voor een praktische briefing maken het hoofdstuk compleet.

CASE: MTV Mobile

CASE-interview: Bert Hagendoorn, Adobe User Group over mobile design en trends

Usability-richtlijnen voor succesvolle mobiele oplossingen door Jakon Nielsen

-Hoofdstuk 8:  Mobile MarketingPlan(MMP);

Onder andere in dit hoofdstuk: het leren aanmaken van een Mobile MarketingPlan(MMP); stap-voor-stap worden vragen gesteld voor het implementeren van Mobile Marketing en het gestructureerd aanbouwen van een werkend plan. 

+ 30 video’s voor het Handboek Mobile Marketing met toelichting, experts op gebied van Mobile Marketing, cases en meer

 

Bestel het #HMM – het Handboek Mobile Marketing- nu met handtekening!

 

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.