Reserveer het Handboek Content Strategie #HCS @HandboekContent over boeien en binden, strategie en..

cover_front_back_3d

Slide16


 

De grootste uitdaging voor online marketeers de komende jaren – naast mobile marketing – is contentmarketing.  De mix van mobile en content kan de marketeer ver brengen. We doen het allemaal maar lijken het maar moeilijk te kunnen structureren of creatief en marketingwise echt goed in te zetten. Contentmarketing is dan ook niet even de nieuwe naam voor ‘social media marketing’ en contentmarketing gaat ook niet over het maken van plaatjes, tekstjes en flauwe Facebook-win-acties. 

Strategisch handboek

Het Handboek ContentStrategie pakt contentmarketing strategisch op en legt met een duidelijk structuur uit hoe jij kunt boeien en binden. Dit handboek is uniek en wereldwijd het eerst boek in zijn soort.

 

Voorbeeld: Schorem

Een voorproef op de praktische insteek van het Handboek ContentStrategie. 

Ze hebben maar een vestiging en dus geen wereldbedrijf met een wereldbudget. Schorem is gevestigd in Rotterdam. De medewerkers lijken wel lopende content en worden veelvuldig op de foto gezet; het virale effect is sterk. Daarbij kiezen ze heel sterk de beleving (je krijgt een bak whiskey voor het opgaan voor de knipbeurt) die klanten in de juiste communities (zoals op Lowlands) verspreiden. Slide19

De visuele beleving genereert daarbij veel free publicity in de offline content zoals het AD. De storytelling? Hun presence, hun werk, hun kwaliteit!

 

Reserveer het boek nu!

 Slide21

proefdrukh1

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.